Dzięki temu, że pięknie wygląda świetnie prezentuje się również na każdym świątecznym i uroczystym stole. Twoi goście oraz domownicy o tym smaku łatwo nie zapomną, bo znika ze stołu błyskawicznie. Do dzieła!
1. Do miseczki przeciśnij przez praskę czosnek, dodaj posiekane zioła i majonez. Dokładnie wszystko wymieszaj.
2. Ugotowane na twardo jajka obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
3. Na tarce o drobnych oczkach zetrzyj seler, rybę z puszki odsącz i rozgnieć widelcem na talerzu.
4. Przygotowany wcześniej sos majonezowy, podzielna trzy porcje. Jedną z nich posmaruj placek tortilli.
5. Następnie, rozłóż na całej jego powierzchni rozdrobnioną rybę.
6. Teraz przykryj drugim plackiem tortilli, posmaruj go drugą porcją sosu i na całej jego powierzchni umieść starte jajka. Przykryj trzecim plackiem tortilli, posmaruj go sosem i posyp startym żółtym serem.
7. Tak przygotowane warstwy, zawiń ciasno w rulon, owiń folią spożywczą i wstaw do lodówki na 3-4 godziny. Gotowe!