
Prosta i szybka w przygotowaniu roladka z szynką i aromatycznymi dodatkami, zachwyci Twoich bliskich od pierwszego kęsa i długo nie pozwoli o sobie zapomnieć. Spróbuj i przekonaj się sama!
1. Na blacie roboczym, rozłóż folię aluminiową.
2. Teraz, poukładaj na niej plasterki szynki (tak jak na zdjęciu).

3. W misce, wymieszaj majonez z serkiem kanapkowym.

4. Następnie, dodaj pokrojone w kosteczkę marynowane pieczarki, drobno pokrojoną paprykę i posiekane zioła. Dokładnie wymieszaj.

5. Żelatynę rozpuść w wodzie, zgodnie z instrukcją na opakowaniu, potem ją wystudź i wymieszaj z przygotowanym nadzieniem.

6. Na plastrach szynki, rozsmaruj nadzienie i zawiń ciasno w rulon, zabezpieczając folią aluminiową.

7. Wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę. Gotowe!
