1.Do miski przenieś twarożek i dodaj do niego cukier puder dokładnie wymieszaj do gładkiej masy. Do drugiej miski wlej śmietanę, dodaj cukier, cukier waniliowy oraz fixa i dokładnie ubij, następnie do trzeciej miski wlej mleko z dodatkiem puddingu oraz cukru waniliowego i dokładnie wymieszaj za pomocą trzepaczki elektrycznej.
2. Twaróg wymieszaj dokładnie z puddingiem. Blachę o wymiarach 26×20 przykryj papierem. Delikatnie namoczone ciastka mlekiem wyłóż na blachę.
3. Na herbatniki przełóż masę twarogową i dokładnie wyrównaj, następnie połóż kolejną warstwę namoczonych ciastek. Bitą śmietaną dokładnie posmaruj herbatniki ,następnie wstaw do lodówki.
4. Polej lukrem lub posyp stratą czekoladą bądź kakao. Aby przygotować lukier musisz podgrzać śmietanę następnie rozpuścić w niej czekoladę i dokładnie mieszać aż konsystencja będzie gładka.
Przygotowanym lukrem polej wierch ciasta i odstaw ,aby się zestalił. Jako dekoracji użyj wiórków kokosowych lub pokrojonych bananów. Smacznego!